All-Car-Rent specialist in autoverhuur, autoverkoop verhuur van bestelwagens te Antwerpen

 

Over All-Car-Rent

All-Car-Rent NV is een familiebedrijf in Antwerpen, opgestart in 1972 en momenteel geleid wordt door de tweede generatie van de familie Van Elsacker.

Een jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij een competente en solvabele vennootschap zijn. Als onafhankelijke verhuurmaatschappij, zonder banden met invoerders of banken, is ons engagement ten opzichte van onze klanten geen dode letter.  Ook de nieuwe generatie staat garant voor de voortgezette uitbouw van ons familiebedrijf.

Wij hebben enkele unieke troeven die ons binnen de sector een heel aparte plaats verzekeren:

  • Als familiebedrijf streven we ernaar om de beste service te bieden, immers worden wij iedere dag opnieuw beoordeeld op het resultaat van onze service.

 

Als klant voelt U zich thuis in dit familiebedrijf dat als:

  • KMO perfect aansluit bij de specifieke noden en vereisten van een kleine of middelgrote onderneming.
  • Ook als grote onderneming kan U genieten van de speciale sfeer en de persoonlijke aanpak, en wordt U bediend door een kapitaalkrachtige partner.

 

U kan rekenen op:

  • De steun en de hulp van gespecialiseerde en ervaren medewerkers die zich al geruime tijd met hart en ziel voor onze klanten inzetten.
  • De keuze tussen huren op korte of op lange termijn, naargelang de omstandigheden het vereisen Of U kan opteren voor een combinatie van beide, met een contract dat perfect aansluit bij uw financiële en/of organisatorische situatie.

 

Wij garanderen dat:

  • Bij problemen zorgen wij onmiddellijk voor een vervangwagen zodat U uw kernactiviteiten ongestoord verder kan uitvoeren.
  • De vernieuwde uitbatingsvergunning is een garantie dat U ons ook de volgende jaren op deze unieke locatie kan vinden.
  • De ligging van onze vestiging ten noorden van Antwerpen, vlak bij de ring, is vlot bereikbaar (ook met het openbaar vervoer).

 

U wenst een extra voertuig op korte termijn, een aanloopwagen voor een nieuw personeelslid gedurende zijn proeftijd, U verhuist of U moet met materiaal naar de beurs, U heeft tijdelijk nood aan een koelwagen ...U kan voor iedere vraag bij All-Car-Rent te Antwerpen terecht. Meer dan dertig jaar ervaring en een wagenpark uit alle prijsklassen: Personenwagens, bestelwagens en koelwagens zorgen er voor dat U zorgeloos mobiel blijft. Indien u vragen heeft kunt u ons vrijblijvend contacteren.

All-Car-Rent Promofilm

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten