Over All-Car-Rent

All-Car-Rent NV is een familiebedrijf in Antwerpen, opgestart in 1972 en momenteel geleid wordt door de tweede generatie van de familie Van Elsacker.

Een jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij een competente en solvabele vernnootschap zijn. Als onafhankelijke verhuurmaatschappij, zonder banden met invoerders of banken, is ons engagement ten opzichte van onze klanten geen dode letter.  Ook de nieuwe generatie staat garant voor de voortgezette uitbouw van ons familiebedrijf.

Wij hebben enkele unieke troeven die ons binnen de sector een heel aparte plaats verzekeren:

  • Omdat u n niet te maken heeft met een financiële instelling maar met een familiebedrijf dat iedere dag opnieuw beoordeeld wordt op het resultaat van haar service.
  • Als klant voelt U zich thuis in dit familiebedrijf dat als KMO perfect aansluit bij de specifieke noden en vereisten van een kleine of middelgrote onderneming.
  • Ook als grote onderneming kan U genieten van de speciale sfeer en de persoonlijke aanpak, en wordt U bediend door een kapitaalkrachtige partner.
  • U kan rekenen op de steun en de hulp van gespecialiseerde en ervaren medewerkers die zich al geruime tijd met hart en ziel voor onze klanten inzetten.
  • U heeft als klant de keuze tussen huren op korte of op lange termijn, naargelang de omstandigheden het vereisen.
  • Of U kan opteren voor een combinatie van beide, met een contract dat perfect aansluit bij uw financiële en/of organisatorische situatie.
  • Ongeacht uw keuze bent U altijd zeker van een perfecte service door onze eigen All-Car-Rent mobiel. Bij problemen zorgen wij onmiddellijk voor een vervangwagen zodat U uw kernactiviteiten ongestoord verder kan uitvoeren.
  • De ligging van onze vestiging ten noorden van Antwerpen, vlak bij de ring, is vlot bereikbaar (ook met het openbaar vervoer).
  • De vernieuwde uitbatingsvergunning is een garantie dat U ons ook de volgende jaren op deze unieke locatie kan vinden.

U wenst een extra voertuig op korte termijn, een aanloopwagen voor een nieuw personeelslid gedurende zijn proeftijd, U verhuist of U moet met materiaal naar de beurs, U heeft tijdelijk nood aan een koelwagen ...U kan voor iedere vraag bij All-Car-Rent terecht. Meer dan dertig jaar ervaring en een wagenpark uit alle prijsklassen: Personenwagens, bestelwagens en koelwagens zorgen er voor dat U zorgeloos mobiel blijft.

All-Car-Rent reclamespot

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten

Reviews

  Geen reviews |Schrijf review
Contactgegevens
 

All-Car-Rent (Merksem)
Antwerpen - All-Car-Rent NV


All-Car-Rent specialist in wagenverhuur

Frans de l'Arbrelaan, 61
2170 Merksem
Antwerpen
Contacteer ons

03 641 96 00
03 646 65 28